GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL: OKUL BAHÇELERİNE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞÜYORUZMersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi el ele vererek Gülnar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde parke taşı döşeme işi ve çevre düzenlemesi çalışması başlattı. Konu ile ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL; “ Belediye olarak eğitime önem veriyoruz. Okullarımız bizlerden bir şey talep ettiğinde ihtiyaçlarını elimizden geldiğinde halletmeye çalışıyoruz. İhtiyacı olan okullarımıza parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Yağışlı havalarda oluşan çamur nedeniyle öğrencilerin kullanabileceği alanların daralması ve görüntü kirliliğine sebep olması nedeniyle okul bahçelerine kilitli parke taşı döşüyoruz. Okullarımızı modern ve uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
Okullara desteklerinin süreceğini belirten Başkan Ahmet Günel; okul bahçeleri bildiğiniz gibi öğrencilerimizin oyun alanlarıdır. Çocuklarımızın sağlığını ve okullarımızın görünümünü önemsiyoruz. Bu kapsamda bugün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi çalışması başlattık. En kısa sürede okulumuzun bahçesi çamurdan arınmış tertemiz parke taşı olacak. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın eğitime verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Başkanım Burhanettin Kocamaz Büyükşehir Belediyesi, Gülnar Belediyesi ayrımı yapmadan bütün hizmetlerimizde bizlere yardımcı oluyor. Desteklerinden dolayı sayın başkanım Burhanettin Kocamaz ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.