GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL: “ÖĞRENCİLER BİZLERİN GELECEĞİDİR”

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL: “ÖĞRENCİLER BİZLERİN GELECEĞİDİR”Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi el ele vererek Gülnar Ortaokulu bahçesine parke taşı döşeme işi ve çevre düzenlemesi çalışması başlattı. Konu ile ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL; “Belediye olarak eğitime önem veriyoruz. Okullarımız bizlerden bir şey talep ettiğinde ihtiyaçlarını elimizden geldiğinde halletmeye çalışıyoruz. İhtiyacı olan okullarımıza parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Öğrencilerimiz toz ve çamur yerine tertemiz parke taşı üzerinde yürüsünler” dedi.
Okullara desteklerinin süreceğini belirten Başkan Ahmet Günel; okul bahçeleri bildiğiniz gibi öğrencilerimizin oyun alanlarıdır. Çocuklarımızın sağlığını ve okullarımızın görünümünü önemsiyoruz. Bu kapsamda Gülnar Ortaokulunda parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi çalışması başlattık. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın eğitime verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Desteklerinden dolayı sayın Başkanım Burhanettin Kocamaz ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.