GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, “22 NİSAN’DA ÇOCUKLARIMIZI TİYATRO İLE BULUŞTURACAĞIZ”Kültür ve sanatsal organizasyonlar yapan hemşehrimiz  organizatör Mürsel Tekin Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL’i makamında ziyaret etti.  Çalışmaları hakkında bilgi veren organizatör Mürsel Tekin; kültür ve sanatsal organizasyonlar yapıyorum. Mersin ve çevresi etkinliklere ağırlık veriyorum. Tiyatro, konser, kurslar ve sosyal sorumluluk projeleri üzerinde çalışıyorum dedi.
Tekin, 23 Nisan şenliği adı altında 22 Nisan 2016 günü saat 19’da Gülnar Kültür Merkezinde Duvarsız Sanat Tiyatrosunun Masalcı ve arkadaşları isimli müzikli çocuk oyununun yanı sıra jonglör ve palyaço etkiliğimiz yapılacaktır. Bu etkinlik Gülnar Belediye Başkanlığımız tarafından ücretsiz yapılacaktır. Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL’e destekleri, sanata ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel ise; Belediyemizin düzenleyeceği 23 Nisan özel programında, çocukları eğlendirmek ve onlara tam manasıyla bir bayram yaşatmak için biri birinden renkli etkinlikler yapacağız. İlk defa çocuklarımıza özel düzenleyeceğimiz bu etkinliğe bütün halkımızı davet ediyorum dedi.