GÜLNAR BELEDİYE SPOR, EMİN ADIMLARLA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

GÜLNAR BELEDİYE SPOR, EMİN ADIMLARLA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORNormal sezonu şampiyonlukla tamamlayan Gülnar Belediye Spor, Süper amatör liğine yükselebilmek için play off maçları oynuyor. Gülnar Belediye Spor bugüne kadar oynadığı 5 maçın 3 ünü kazanarak emin adımlarla şampiyonluğa doğru ilerliyor. Şu ana kadar oynanan maçlarda Yıldırım Spor’a 1-0 ve Reşadiye Spor’a 2-1 yenilen Belediye Spor diğer maçlarda ise; Anamur Muz Spor’u 3-1, Demirtaş Spor’u 2-0 ve Türk Ocağı Spor’u ise 3-0 yendi.
Konu hakkında bilgi veren Gülnar Belediye Spor Antrenörü İbrahim Küçükışık; “Takımımla birlikte play off maçlarına çıkıyoruz. Bu güne kadar oynadığımız 5 maç sonunda 3 galibiyet aldık ve şuan 2. Sıradayız. İlk üçe giren takım süper amatör liğine yükselecek. İnşallah kalan maçlarımızı da kazanarak takımımızı gelecek yıl süper amatör liginde göreceğiz. Kalan maçlarımıza bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizleri destekleyen hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.