DELİ DUMRUL OYUNU GÜLNAR’DA SAHNELENDİ

DELİ DUMRUL OYUNU GÜLNAR’DA SAHNELENDİErdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından "Deli Dumrul" oyunu Gülnar Kültür Merkezinde sahnelendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Deli Dumrul tiyatrosu sık sık alkışlandı. Erdemli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan şehir tiyatrosu ekibi yeni kurulmasına rağmen profesyonelleri aratamayacak şekilde görevlerini yerine getirdiler ve izleyenlerden tam not aldı.
Tiyatro sonrası konuşan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; Öncelikle bizleri bu tiyatro ile buluşturan Erdemli Belediye Başkanım Sayın Mükerrem Tollu’ya ve tiyatro ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum dedi. Seyircilerden de bahseden başkan Günel; sizler bu salonu doldurduğunuz taktirde bu tür hizmetlerimiz artarak devam edecek dedi.