BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL; BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ YARARINA AÇILAN RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞLINI YAPTITürkiye’nin bir çok bölgesinde tamamı yardım amaçlı resim sergileri açan Ressam Yüksel Destebaşı bir sergisini de Aydıncık Halk Eğitimi Merkezi salonunda Bayırbucak Türkmenleri için açtı. Destebaşı, yaptığı açıklamada, sergideki resimlerin satışından elde edeceği geliri Bayırbucak Türkmenlerine bağışlayacağını kaydetti. Çok sayıda sergi açtığını belirten Destebaşı, “Bu güne kadar olduğu gibi bu günkü sergim de tamamen yardım amaçlıdır. Bu sergimin gelirini de tamamen Bayırbucak Türkmenlerine bağışlayacağım. Herkes yapmış olduğum resimlerimden alabilsin diye fiyatları düşük tuttum. Katılımlarından dolayı bütün misafirlerime teşekkür ediyorum” dedi. Ressam Destebaşı’nın açtığı resim sergisinin açılışını yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; Bayırbucak Türkmenleri yararına açılan sergiden dolayı Ressam Yüksel Destebaşı’na teşekkür etti.Başkan Günel; Bayırbucak Türkmenlerinin özellikle şu günlerde yardıma daha çok ihtiyacının olduğunu ve herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini söyledi. Bayırbucak Türkmenleri yararına açılan resim sergisinin açılış kurdalesi; Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Aydıncık Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yetiş ve Aydıncık Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan Aygün tarafından kesildi.