GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL; YOL GENİŞLETME VE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Gülnar Belediyesi yol genişletme, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gülnar Belediyesi parke ekibi Hacıpınar Mahallesi Fatih Sokak’ta yol genişletme, kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel, “Belediyemiz tarafından Hacıpınar Mahallesi Fatih Sokak’ta başlatılan yol genişletme, kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yapılan çalışmalarla dar ve bozuk yol daha estetik bir görünüme kavuşmuş olacak. Gülnar’ımızın güzel bir ilçe olması için ekibimizle beraber çalışıyoruz. Ben ve ekibimin ortak hedefi Gülnar’ımızı güzel bir yayla kenti yapmak. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi. Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in yakından takip ettiği mahallelerde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.