GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL; ILISU-GEZENDE SULAMA SUYU KOOPERATİFİNİN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Ilısu-Gezende Sulama Suyu Kooperatifinin projesi hayata geçiyor. Köylüler tarafından kurulan sulama suyu kooperatifinin çalışmaları devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen sulama suyu borularının montajı ekipler tarafından yapılıyor.
Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzel ile birlikte çalışmaları yerinde takip eden Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; bu proje sayesinde vatandaşın ürün hasılatı hemde kalitesi artacaktır. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız sizlere ne vaad verdiyse hepsini teker teker yerine getiriyor. Bizler “Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir” sloganıyla hizmet ediyoruz dedi.
Gezende Mahallesi sakinlerinden Adem Bulut; Ilısu Şalalesi'nden Gezende Mahallemize gelmekte olan suyun uzun senelerden beri kesintiye uğramasından dolayı büyük sıkıntı çekiyorduk. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Kooperatifinizi kurun sulama suyunuzu getirelim diye söz verdi. Bunun üzerine kooperatifimizi kurduk ve Büyükşehir Belediyesi tarafından su borularımız köyümüze geldi ve bugün boruların montajı devam ediyor. İnşallah sulama zamanına suyumuz yetişecek. Bu gün burada sizlerin huzurunda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a, Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Günel’e ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.