BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ Belediye Başkanımız Ahmet Günel çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşa daha hızlı, etkin ve verimli hizmet sunmak amacıyla Gülnar Belediyesinde gerçekleştirdiği Koordinasyon Toplantısında alınan karar doğrultusunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Gülnar Belediye Başkanlığı tarafından söz verilen okul bahçelerine parke ve bordür döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Parke ekibimiz Gülnar Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesini parke taşı ile döşedi. Zeyne Ortaokulunun bahçesinde ise parke çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek Zeyne Pınarbaşı piknik alanının da tamamı ekiplerimiz tarafından parke yapıldı. Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel; “Söz verdiğimiz gibi okullarımızın bahçelerini güzelleştirmek için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Gülnar Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde çalışmalarımız tamamlandı. Parke ekibimiz şimdi de Zeyne Ortaokulunda çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede burası da tamamlanacak ve diğer okullarımızda çalışmalara başlayacağız. Çocuklarımızın sağlığını ve okullarımızın görünümünü önemsiyoruz. Bu yüzden de okullarımıza desteklerimiz sürecek” dedi.
Belediye başkanımız Ahmet Günel konuşmasının devamında; “Okullarımızın yanında Zeyne Mahallemizde bulunan Pınarbaşı piknik alanımızın da parke işlerini tamamladık. Bildiniz gibi şifalı olduğuna inanılan Şükran Pınarından su içerek dertlerine çare aramaya binlerce insan buraya gelmektedir. Pınarbaşı piknik alanımızda ve çevresinde bulunan piknik ve mesire alanında ziyaretçilerimiz en güzel şekilde pikniklerini yapabilecekler” dedi.