GÜLNAR BELEDİYE SPOR’DA TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

GÜLNAR BELEDİYE SPOR’DA TEK HEDEF ŞAMPİYONLUKNormal sezonu şampiyonlukla tamamlayan Gülnar Belediye Spor, Süper amatör liğine yükselebilmek için play off maçları oynayacak. Gülnar Belediye Spor Play off da kendi grubundan Anamur Muz Spor ve Türkocağı Tarsus Grubundan ise Yıldırım Spor, Reşadiye Spor ve Demirtaş Gücü ile mücadele edecek. Oynanacak play off maçları sonucu bu altı takımdan 3 takım süper amatör liğine yükselecekler. Play off maçları 22 Şubat da başlayacak. Konu hakkında bilgi veren Gülnar Belediye Spor Antrenörü İbrahim Küçükışık; “Takımımla birlikte yoğun tempo da play off maçlarına hazırlanıyoruz. Her hangi bir sakatlık sıkıntımız yok. İnşallah maçlara tam kadro çıkacağız. Bildiğiniz gibi bu sezon takımımıza yeni transferler yaptık ve gurubumuzu lider tamamladık. İnşallah play off maçlarını da kazasız belasız anlatıp takımımızı gelecek yıl süper amatörde göreceğiz. Takımımızın buralara gelmesinde emeği olan başta belediye başkanım Ahmet Günel olmak üzere idarecilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tek isteğim play off maçlarında taraftarımızın bizleri yalnız bırakmamasıdır” dedi.