BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, GÜLNAR ANADOLU LİSESİ’NİN KANTİN AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL,  GÜLNAR ANADOLU LİSESİ’NİN KANTİN AÇILIŞINA KATILDI Gülnar Anadolu Lisesi İlçemizde ilkleri yapmaya devam ediyor. Okul bahçesinde eğitim öğretim içerisinde öğrencilerin, yaz tatilinde de vatandaşların yararlanabileceği ve çeşitli etkinliklerin düzenlenebileceği nezih bir kafeterya yapıldı ve açılışı yapıldı. Açılışa Gülnar Kaymakam İsmail PENDİK, Garnizon Komutanı Özkan Çömez, Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL, daire amirleri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Okul Müdürü Zekeriya Mercan okulun fiziki yapısını öğrenciler ve vatandaş için bir cazibe merkezi haline getirmenin akademik başarıyı olumlu yönde etkilediğini ve öğrencilerin okulu benimseyip severek geldiklerini, bu kafeteryanın tamamen kamu kaynaklarının etkili, verimli kullanılması ve işçiliğinin %50 sinin kendi personelleri tarafından yapılması ile ortaya çıktığını belirterek emeği geçen tüm çalışanlarına, maddi manevi desteğini esirgemeyen bütün kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti.