GÜLNARIN YÜKSELEN DEĞERİ: ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ GIDA VE GİYİM BANKASI

GÜLNARIN YÜKSELEN DEĞERİ:  ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ GIDA VE GİYİM BANKASI Gülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Gıda ve Giyim Bankası" ile yüzlerce kişiye yardım eli uzatılıyor. Gülnar Belediyesi, yaklaşık bir yıldır hizmet veren gıda ve giyim bankasıyla yaklaşık 860 kişiye ücretsiz alış veriş imkanı sağladı.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar Belediyesi çatısı altında hizmet veren gıda ve giyim bankası ile her ay onlarca kişiye yardım eli uzattıklarını belirtirken, bu tür sosyal hizmetleri aralıksız sürdüreceklerini söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: " Gülnar'lı hemşehrilerimizin çok hayırsever olduğunu, sosyal konulara önem verdiğini görüyorum. Geçmişimize, kültürümüze, medeniyetimize bağlı bir ülke olarak, sadece ekonomik kalkınma, sadece refah seviyesinin yükseltilmesi değil, toplum için yapılan işlere de önem veriyoruz. "Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ve Yardımlaşma Bankası yardım merkeziyle sosyal yardımlaşmayı güçlendirici, alan el ile veren elin birbirini görmediği, her şeyin kayıt altında tutulduğu bir sistem oluşturduk. Açtığımız yardım merkezinde hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan yardıma muhtaç herkese yardım ediyoruz. Dünyanın çağdaş değerlerine uyup çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ama bir taraftan da kendi geçmişimizi ihmal etmeyeceğiz. Yolda kalmışa, aileye, özürlüye sahip çıkacağız. Sosyal harcamalarımız giderek artıyor. Bu nedenle daha çok yardım yapabilmemiz için hayırseverlerimizin katkılarının artarak devam etmesini istiyorum. Bugüne kadar yaklaşık 200 kişi ve kurumlardan yardım geldi. Başta Mersinliyim. Mersine Sahip Çıkacağım Diyenler Derneği çalışanları başta olmak üzere bizlere bu konuda yardımcı olan bütün hayırseverlerimize sizlerin aracılığınızla bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.