MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN EVİ YANAN AİLEYE YARDIM ELİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN EVİ YANAN AİLEYE YARDIM ELİ  Yılbaşı gecesi Üçoluk’ta evi yanan Yaşar Sarı’ya Mersin Büyükşehir Belediyesi de yardım elini uzattı. Daha önce dernek tarafından toplanan ve Gülnar Belediyemize ait Çanakkale Şehitleri giyim/gıda yardımlaşma bankasından toplanan yardımlar belediye başkanımız Ahmet Günel tarafından aileye teslim edilmişti. Bugünde yine Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının göndermiş olduğu eşyalar Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Gülnar Koordinasyon Şube Müdürlüğünce aileye teslim edildi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın geçmiş olsun dilekleri iletildi. Konu hakkında açıklama yapan belediye başkanımız Ahmet Günel; Allah kimsenin başına böyle felakat vermesin. Halkımızın duyarlılığı sayesinde yaraları bir an önce sarılıyor. Daha önce derneklerin topladığı ve belediyemize ait Çanakkale Şehitleri giyim/gıda yardımlaşma bankasından derlediğimiz malzemeleri aileye ulaştırmıştık. Bugünde Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından gönderilen malzemeler aileye teslim edildi. Yardımlarından dolayı Başta sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Burhanettin Kocamaz’a ve yardımseverlerimize teşekkür ediyorum dedi.