ARALIK AYI MUHTARLAR TOPLANTISI KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ARALIK AYI MUHTARLAR TOPLANTISI KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ARALIK AYI MUHTARLAR TOPLANTISI KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. GÜLNAR KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK, GARNİZON KOMUTANI JANDARMA ÜSTEĞMEN ÖZKAN ÇÖMEZ, BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, KURUM AMİRLERİ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİ VE MUHTARLARIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA; MAHALLELERİMİZDEKİ SORUNLAR MUHTARLAR TARAFINDAN DİLE GETİRİLDİ. İLÇEMİZDE RESMİ KURUMLARDAKİ YETKİN KİŞİLERCE OLUŞTURULAN PROJE OFİSİNE BAŞVURULARIN YAPILABİLECEĞİ BİLGİSİ İLÇE KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK TARAFINDAN AÇIKLANDI. JANDARMA TRAFİK TİM KOMUTANI TARAFINDAN PAT-PAT DİYE ADLANDIRILAN ÇAPA MOTORUNUN TAŞIMA VE SERVİS ARACI OLARAK KULLANILMASI VE BU ARAÇLARIN NEDEN OLDUĞU TRAFİK KAZALARI İLE İLGİLİ SUNUM YAPILDI.