GÜLNAR'DA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

GÜLNAR'DA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. GÜLNAR'DA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
İLÇE KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK, GARNİZON KOMUTANI J. ÜSTEĞMEN ÖZKAN ÇÖMEZ, BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, KURUM AMİRLERİ, ÖĞRENCİLER, ÖĞRETMENLER VE GÜLNAR HALKININ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN ANMA ETKİNLİKLERİ HÜKUMET KONAĞI ÖNÜNDEKİ ATATÜRK BÜSTÜNE ÇELENKLERİN SUNULMASI SAAT 09:05'TE SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞININ OKUNMASI İLE BAŞLADI. GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZİNDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ANMA PROGRAMINA GEÇİLDİ. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN OKUNMASINDAN SONRA, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FATİH BURGUT'UN GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE İLİŞKİN KONUŞMASININ YAPTI. ÖĞRENCİLER TARAFINDAN ATATÜRK'E ADANMIŞ ŞİİR DİNLETİLERİ SUNULDU. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN EN SEVDİĞİ TÜRKÜLER ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERDEN OLUŞAN KORO TARAFINDAN SESLENDİRİLDİ. ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMALARINDA DERECE KAZANAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİN VERİLMESİNİN ARDINDAN ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI SONA ERDİ.