29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI GÜLNAR'DA COŞKU İLE KUTLANDI.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI GÜLNAR'DA COŞKU İLE KUTLANDI.29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI GÜLNAR'DA COŞKU İLE KUTLANDI. KAYMAKAMLIK MAKAMINDA, İLÇE KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK'İN MÜLKİ VE KURUM AMİRLERİNİ KABULÜNDEN SONRA HEYET GÜLNAR HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAHÇESİNE GELDİ. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN OKUNMASINDAN SONRA İLÇEMİZ KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK, GARNİZON KOMUTANI JANDARMA ÜSTEĞMEN ÖZKAN ÇÖMEZ, BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL TÖREN ALANINDA BULUNAN GURUPLARIN BAYRAMLARINI KUTLADILAR. İLÇE KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK'İN KONUŞMALARININ ARDINDAN RESMİ GEÇİT TÖRENİ YAPILDI. ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ VE ÇEŞİTLİ YARIŞMALARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİNİN VERİLMESİNİN ARDINDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ SONA ERDİ.