29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ COŞKUYLA YAPILDI. 12:45'DE BAŞLAYAN TÖRENE İLÇEMİZ KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK, GARNİZON KOMUTANI ÜSTEĞMEN ÖZKAN ÇÖMEZ, BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, KURUM AMİRLERİ, ÖĞRENCİLER, ÖĞRETMENLER VE GÜLNAR HALKI KATILDI. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞININ OKUNMASINDAN SONRA KAYMAKAMLIK ÇELENGİ İLÇE KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK TARAFINDAN, GARNİZON KOMUTANLIĞI ÇELENGİ İLÇE JANDARMA KOMUTANI ÜSTEĞMEN ÖZKAN ÇÖMEZ TARAFINDAN, BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇELENGİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL TARAFINDAN SUNULDU. DAHA SONRA BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI. HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDEN BAŞLAYAN YÜRÜYÜŞ ÇEVRE YOLUNDAN YUKARI ÇARŞI CADDESİ İSTİKAMETİNDEN YİNE HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE SON BULDU. DAHA SONRA BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL İLÇE KAYMAKAMI İSMAİL PENDİK'İ DİĞER KURUM AMİRLERİ İLE BERABER ZİYARET ETTİ.