BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE SETİ HEDİYE ETTİ.

BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, ÖĞRENCİLERE  KIRTASİYE SETİ HEDİYE ETTİ.
         Başkanımız Ahmet GÜNEL Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen kırtasiye setlerini Atatürk İlköğretim Okulunda öğrencilere dağıttı.
           Mersin Büyükşehir Belediyesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle 13 ilçede ilköğretim 1. ve 4. sınıf öğrencilerine yaklaşık 20 bin kırtasiye seti dağıttı. Toplamda 10 çeşit kırtasiye malzemesinin bulunduğu paketleri alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Başkanımız Ahmet GÜNEL “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın yüzünün gülmesi bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır, onların eğitimleri için bir nebze katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin KOCAMAZ’a öğrencilerimiz ve aileleri adına teşekkür ediyorum.” dedi.