BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, KUSKAN'DA

BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, KUSKAN'DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MUSTAFA TALİP KARA KUSKAN AYGÖRMEZ MESİRE ALANINDA, BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARIMSAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANI SALİM SERDAR GÖKÇEK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YUSUF ÖZAYDIN, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ ABDULLAH KOCADAĞ, MELEK YILDIZ, MUHAMMET KAHRAMAN, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI NEBİ ULUPINAR VE KUSKAN MAHALLEMİZDE ÇALIŞAN BELEDİYE PERSONELLERİMİZİN KATILIMIYLA YEMEK DAVETİ VERDİ. KUSKAN’DA VATANDAŞLARIMIZ İLE SOHBET EDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, DAHA SONRA AYGÖRMEZ MEVKİNE GEÇTİ, BURADA Kİ MESİRE ALANININ TANITIMI İÇİN YAMAÇ PARAŞÜTÜ ORGANİZASYONLARININ YAPILABİLECEĞİNİ, BUNUN İÇİN GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAKLARINI İFADE ETTİLER. İLÇEMİZ DENİZİNDEN YAYLASINA KADAR MEMLEKETİMİZİN EN GÜZİDE BÖLGELERİNDENDİR, DOĞA TURİZMİ İÇİN MÜKEMMEL BİR PARKURDUR.