MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU, BASIN MENSUPLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığının düzenlemiş olduğu Gülnar ve Aydıncık Basın mensupları bilgilendirme toplantısı Gülnar Mesire Alanı Yörük Sofrası Kahvaltı Salonunda gerçekleştirildi.
  Toplantıya Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hamit Küçükbatır, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Halkla İliişkiler Müdürü Sadık Özgen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, Meski Şube Müdürü Mustafa Benli ile Gülnar ve Aydıncık'ta faaliyetlerini sürdüren basın mensupları katıldı.
   Daha önce, Silifke, Erdemli, Tarsus ve Çamlıyayla basını ile biraraya gelen ve Büyükşehir Belediyesi'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı, bugün de Gülnar'da düzenlenen kahvaltılı basın bilgilendirme toplantısında, Gülnar'da görev yapan basın mensuplarına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın ilçelere bakış açısı ve önümüzdeki süreçte Gülnar'da hayata geçecek projeler hakkında bilgi verdi.
  Basının, kamuoyu ile kurumlar arasında bir köprü görevi üstlendiğini ifade eden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hamit Küçükbatır, özellikle ilçelerde zor koşullar altında görev yapan yerel basının güçlenmesi için, Büyükşehir Belediyesi olarak ellerindeki tüm imkanları kullanmaya kararlı olduklarını kaydetti.
   Belediye Başkanımız Ahmet Günel, İlçemizde yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.  Kahvaltının ardından yapılan söyleşi sırasında basın mensupları sorunlarını ve önerilerini diler getirdiler.
  Toplantının ardından Daire Başkanları, Belediye Başkanımız Ahmet Günel'i Makamında ziyaret ettiler.