MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE GÜLNAR BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE HİZMETLER DEVAM EDİYOR.     Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi işbirliği ile Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Ve Fen İşleri Daire Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Koçaşlı Mahallemizde yangın söndürme esnasında dozer ve greyderlerin geçişinden dolayı bozulan 800 metre yolun asfalt çalışmalarına başladı. Ayrıca Gülnar – Yanışlı - Ortaburun Turizm alanı sahil bağlantı yolu asfalt çalışmalarına başlandı ve toplam da 3,5 km asfalt çalışması ile bölgemize hizmetlerimiz devam etmektedir.
     Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Sayın Erkan ARICI; “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın öncülüğünde Mersin’imizin her bölgesine hizmet götürmek için gece gündüz çalışmaktayız. Bu gün burada Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanımız Aşkın Bey’le beraber yapılan çalışmaları yerinde inceledik ve Vatandaşlarımızdan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür mesajları alıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.
     Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Günel ise ; Yangın felaketinden sonra bozulan yolların tamir tadilatları Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi ekiplerince yapılmaktadır, ayrıca ilçemizin güzide bölgelerinden olan yanışlı sahili bağlantı yolu asfalt çalışmaları halkımıza hayırlı olsun. Bir yıl gibi kısa bir sürede hizmetlerin ilçemize ve mahallelerimize getirilmesinde büyük katkıyı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanımız Erkan Bey’e teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacaktır, ilçe merkezimizde ve diğer mahallelerimizde asfalt ve parke çalışmalarımız devam etmektedir. İyi günler dilerim” dedi.