GÜLNAR BELEDİYE SPOR'UN 1. AMATÖR LİGE YÜKSELMESİ NEDENİYLE KUTLAMALAR YAPILDI.

Gülnar Belediye Spor, kazanılan başarıdan sonra ilçemize geldi. Yapılan kısa şehir turundan sonra, Belediye Hizmet Binamız önünde kutlamalar yapıldı.
  Belediye Başkanımız Ahmet Günel "Başta takım antrenörlerimiz, hocalarımız olmak üzere futbolcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, İlçemiz tarihinde ilk kez futbolda böylesine güzel ve anlamlı bir sonuç elde edilmiştir, çıktıkları bu yolda daha güzel başarılara imza atacaklarına eminim." dedi. Gülnar Belediye Spor Antrenörü İbrahim Küçükışık, takım adına teşekkür konuşması yaptıktan sonra hazırlatılan özel formayı Belediye Başkanımız Ahmet Günel'e takdim etti. Ayrıca kutlamalara katılan Belediye Meclis Üyelerimiz Mustafa Talip Kara ve Muhammet Kahraman'a da formaları hediye edildi.