GÜLNAR BELEDİYE SPOR 1. AMATÖR LİGE YÜKSELDİ.

Gülnar Belediye Spor 1. Amatör Ligde !
    24.06.2015 Tarihinde Mersin Toroslar suni çim sahada oynanan maçta Gülnar Belediye Spor Tece Limon Gücü'nü 2-1 yenerek 1. Amatör Lige yükseldi.
    Dengeli geçen ilk yarının sonlarına doğru, Gülnar Belediye Spor atak yaparak 39. dakika da Rüstem Uysal'ın golü ile öne geçtik. İlk yarının uzatma dakikalarında Tece Limon Gücü attığı golle beraberliği yakaladı.
    İkinci yarı tempolu başladı, karşılıklı ataklarla devam eden maçta, Tece Limon Gücü futbolcusu, oyuncumuza yaptığı faulle direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı, ve ikinci yarı 1-1 lik skorla tamamlandı.
  Uzatma bölümünün ilk yarısı karşılıklı ataklarla sona erdi, birbirlerine üstünlük sağlayamayan takımlar ikinci yarıya yine eşit skorla başladı. İkinci uzatma bölümünde futbolcumuz İlhan Esin Trak kaleciyle ceza sahasının ön bölümünde karşılaştı. Kaleci ceza sahasının dışında topa elle müdahale edince direk kırmızı kartla oyundan atıldı. İlk golün sahibi Rüstem Uysal ceza sahasının dışından kullandığı frikikle topu ağlarla buluşturdu.
     İkinci uzatma bölümü de bu skorla tamamlanarak Gülnar Belediye Spor'umuz adını 1. Amatör Lige yazdırdı. Hocalarımızı ve futbolcu kardeşlerimizi ayrıca takımımızı yalnız bırakmayan değerli taraftarlarımızı kutluyoruz.