GÖRME ENGELLİLERDEN HATIRA ORMANI

GÖRME ENGELLİLERDEN HATIRA ORMANI Görme Engelli Kur’an Gönüllüleri Kur’an okuma yarışmasına katılmak üzere İlçemize gelen görme engelli kardeşlerimiz Gülnar Belediyesi öncülüğünde 02 Mayıs 2015 Cumartesi günü Gülnar Çamlığında “Görme Engelli Kur’an Gönüllüleri Hatıra Ormanı” oluşturdular. Gülnar Belediyesi’nin organizasyonuyla hem piknik yapan, hem kaynaşma fırsatı bulan görme engelli kardeşlerimiz belediyemiz personellerinin de yardımlarıyla kendileri adına düzenlenen hatıra ormanına ağaçlarını dikerken artık dikili bir ağacım yok demeyeceğiz. Bugün burada hepimizin dikili bir ağacı oldu. İnşallah bir gün burada tekrar bir araya geliriz ve ağaçlarımızın büyüdüğünü görürüz, pikniğimizi de diktiğimiz ağaçların gölgelerinde yaparız dediler. Ağaç dikimi sonrası görme engelli kardeşlerimize mesire alanında sıkma, börek, ayran ve meşrubat ikram edildi.
İyi vakit geçirdiklerini belirten Gülnar Engellilerle Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Akça, bugün burada olağan üstü bir gün geçirdik. Arkadaşlarım ve ben hem kaynaşma fırsatı bulduk hem de eğlendik. Kendimiz adına bir hatıra ormanı oluşturduk. Bana ve arkadaşlarıma bu günü yaşamamızı sağlayan Gülnar Belediye Başkanım Sayın Ahmet Günel’e ve Belediye çalışanlarına şahsım ve arkadaşlarım adına canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.