GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL ÜÇ AYLAR NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI Belediye Başkanımız Ahmet Günel 20 Nisan 2015 Pazartesi (bugün) başlayan mübarek üç aylar münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bu müstesna günlerini kutladı. Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL mesajında duygu ve düşüncelerini şöyle belirtti.
“Saygıdeğer Hemşehrilerim;
Mübarek üç aylar ve bu ayların içerisindeki kandiller dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir mevsimdir. Dini hayatımıza pozitif anlamda yeni bir heyecan, canlılık ve ivme kazandıran üç aylar ve bu ayların içinde yer alan kandiller, gönül evlerimizi aydınlatan ışıklardır. Kandiller birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamımıza daha da katkı sağlayan eşsiz fırsatlardır.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek üç aylarını tebrik ediyor, bu müstesna günlerin tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzur ortamına katkıda bulunmasını diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.