GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJIGülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL mesajında, Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin 1444. yıl dönümünü birlik ve beraberlik duyguları içerisinde idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
İnsan alemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlakıyla örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan, Yüce Allah'ın son elçisi Hz. Muhammed'in kardeşlik, barış, huzur ve mutluluk dolu mesajlarının, günümüzde çok daha önemli ve anlamlı hale geldiğini ifade eden Başkan GÜNEL şunları kaydetti:
“Mukaddes kitabımız Kur'ân-ı Kerîm, yüce Allah tarafından insanlara merhamet ve kılavuz olmak için Peygamber Efendimiz aracılığıyla insanlığa indirilmiş ve tebliğ edilmiştir. Peygamberimiz Hazreti Muhammed efendimiz, insanların en hayırlısı, hakikatin sadık emanetçisi, yaşantısı ile bütün insanlık için örnek olmuş Allah'ın elçisidir. Peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış ve insanlara nakşetmiştir. Bu duygu ve düşünceler ışığında hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor, bu çok özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.