Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankasından Yeni Evlenen Çifte Eşya Desteği Gülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Gıda ve Giyim Bankası" yeni evlenen çiftimize eşya yardımı yaptı.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Gülnar Belediyesi eşya eksiği olan çiftin beyaz eşya ve ev eşyalarını Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası aracılığıyla çifte teslim etti.
Konuyla İlgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar" Bizler bu kardeşlerimizin evlenmesine destek olmak adına Çanakkale Şehitleri Gıda ve Giyim Bankamız aracılığı ile eksik eşyalarını karşıladık. Çiftimize televizyon, televizyon masası, halı, oturma grubu, masa, ütü, ütü masası, yatak ve benzeri eşyalar hediye ettik. Çiftimize bir ömür boyu mutluluk ve huzur dolu bir birliktelik diliyorum.  Ayrıca Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni evli çift yapılan eşya desteğinden dolayı Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ve ekibine teşekkür ettiler.