GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL'DEN GÜLNAR ESNAFINA ZİYARET

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL'DEN GÜLNAR ESNAFINA  ZİYARETGülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve Belediye Başkan Yardımcısı Alpaslan Ünüvar, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Esnafın bir ilçenin, yörenin görünen yüzü olduğunu ifade eden Başkan Günel; yeni açılan işyerlerine hayırlı olsun ziyareti, eski işyerlerine hayırlı işler dilemek amacıyla esnaflarımızı dolaşıyoruz dedi.
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Sık sık esnafımızın çayını içerek, onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek, çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, sohbet etmek istiyoruz. Ama yoğun çalışma temposu içinde çoğu zaman bu niyetimizi gerçekleştiremiyoruz. Fırsat buldukça bu küçük gezilerimizi tekrar edeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip, hızlı çözüm üretme niyetindeyiz” dedi.